Eternitas - Pompe Funebre

Eternitas este denumirea sub care o echipă tânără, formată din profesionişti stă la dispoziţia dumneavoastră pentru a oferii servicii funerare complete atât în judeţul Alba cât şi în cele limotrofe. Pachetele de servicii funerare oferite pot fi simple sau complexe şi se încadrează în ajutorul de la Casa de Pensii.

Prin cele două puncte de lucru din Alba Iulia şi Sebeş, Eternitas Funerare oferă toate serviciile şi accesoriile funerare necesare: aranjamente florale, capelă funerară, construcţii, întreţinere şi reparaţii monumente funerare şi morminte, transport auto funerar intern şi internaţional, precum şi întocmirea completă a dosarului pentru Casa de Pensii.

Toate aceste servicii sunt oferite la cele mai mici preţuri, dar la standarde calitative de excepţie.

Descarca oferta completa de produse si servicii funerare

Transport funerar intern

Eternitas Funerare asigura si transport intern oriunde pe teritoriul ţării. Tarifele percepute variază în funcţie de pachetul sau serviciile alese, pentru o ofertă de pret cat mai exactă vă rugăm să ne contactați fie telefonic, fie online pe e-mail. De asemenea, dispunem de sicrie speciale căptușite cu tabla de zinc, necesare transporturilor internationale.

Transport funerar international

Serviciu de pompe funebre Eternitas oferă, printre altele, și transport internațional. Pentru o ofertă vă rugăm să ne contactați fie telefonic, fie online pe e-mail.
De asemenea, dispunem de sicrie speciale căptușite cu tabla de zinc, absolut necesare unui astfel de transport.

Ne puteţi contacta la sediile noastre din:

Alba Iulia, Bulevardul Revoluţiei 1989, nr. 26, fosta librărie „Octavian Goga”

Telefon NON STOP: 0786 294 911

Sebeş, Str. Lucian Blaga Nr. 6, Sediul Protopopiatului

Telefon NON STOP: 0786 294 911

Eternitas – compasiune şi servicii de calitate.